Pages

Saturday, 28 January 2012

Lelong Murah Barangan Baby - Baru & Terpakai

Selepas mengemas bilik anak-anak & store baru lah tau rupanya banyak lagi barangan baby yang kami beli tapi tak di gunakan..dan ada setengah tu baru je guna beberape kali. Anak-anak pun dah besar tak boleh nak guna lagi semua barang tu.

So kat sini kami nak lelong barang-barang tu kalau ada pembaca blog ni yang nak beli. Di bawah senarai barangan yang nak di lelong.

1. Sponge Mandian Baby
    Harga : RM 2.00  SOLD
    Condition : Baru (masih dalam plastik)









2. Blanket Baby
    Harga : RM 10.00 SOLD
    Condition : Baru(masih dalam plastik)









3. Napkin Baby Bercorak
    Harga : RM 18.00 (10 helaiSOLD
    Condition : Baru (masih dalam plastik)





4. Beg Baby (Baby Kiko)
    Harga : RM 18.00SOLD
   Condition : Baru 







5. Nursing Shawl
    Harga : RM 5.00  SOLD
   Condition : Baru (masih dalam plastik)





6. Diapers ( Huggies Dry - Size XXL) - Stok Ada 3beg SOLD
    Harga : RM 25.00/1beg  
                  RM60.00/3beg
   Condition : Baru (masih dalam plastik) 




7. Disposable Nursing Pad (Pureen)
    Harga : RM 14.00   (30 pieces)          
    Condition : Baru (masih dalam plastik)




8. Baby Carrier (Brand : SweetCherry)
   Harga : RM 30.00    SOLD
   Condition : Masih baik






9. Baby Carrier Car Seat (Brand : SweetCherry)
    Harga : RM 70.00  SOLD
   Condition : Masih baik (baru beberape kali guna)







10. Baby Mosquito Net ( Brand :Pureen)
   Harga : RM 8.00
   Condition : Masih baik (baru beberape kali guna)






11. Baby Play Mat (Brand : Simple Dimple)
    Harga : RM 35.00  SOLD
   Condition : Masih baik




12.Wooden Baby Cot ( Boleh dilipat & ada roller)
    Harga : RM 90.00     SOLD
    Condition : Masih baik








13. Stroller (Brand : SweetCherry)
     Harga : RM 120.00 SOLD
     Condition : Masih baik









Kepada sesiapa yang berminat untuk membeli barangan di atas boleh lah call or sms no phone seperti di bawah.

019-2663580 - Pn. Ina ( Waktu untuk call 8.00malam - 11.00malam/ SMS boleh bila-bila masa saja)

Kami prefer berurusan secara CASH & CARRY. Boleh datang ke rumah kami di Bandar Puteri, Klang untuk melihat dulu barangan di atas atau pun berjumpa di luar.(Area Klang, Shah Alam & Puchong sahaja.)

Kalau ada yang prefer hantar barang melalui pos, kos penghantaran akan di kenakan bergantung pada harga pos laju. Bayaran boleh di buat terus kedalam akaun bank yang akan diberi semasa berusrusan melalui telefon.

PROMO : Bagi sesape yang tengah cari barang baby dengan harga murah dan berpatutan silalah ke Smiley Baby Shop. Klik je sini.

PROMO 2 : S&M Little Footwear -  Your babies & kids footwear online store. (Bagi yang mencari prewalker, kasut baby or stokin sila lah ke blogshop ini.)

1 comment:

Davidjohn said...

I like this post,And I guess that they having fun to read this post,they shall take a good site to make a information,thanks for sharing it to me.
inexpensive baby carriers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...